Moncler Jakker

Moncler står på den nyeste stil igen. Det bliver mere lyse og luksuriøse. Uanset om dunjakkerne udviklet med Balenciaga eller Spy-taskerne med Fendi, bekræftede begge Moncler ideen. Moncler finder sin brede forbedringsplads i samarbejde med Junya Wsatanabe og stråler mv. Mode mærke, især brugen af ​​nogle højere glansfarver, som er mere og mere vellidt hos unge mennesker.

Først, funktion fra porerne og huden, ud, og begynd med temperaturen. Femogtreds niveauer, rumtemperatur og det tøj du allerede har på, vil sandsynligvis gøre tricket. Men husk, vind chill er en realitet selv i varme vejr, så rumtemperatur udendørs? Det er dog godt at have en mild Moncler jakke med dig.

De grå Moncler Chartreuse Down Jackets har en let form. Dette har også lynlåse lommer og har også en uldforing syet til udendørs. Den har en snor i bunden. Den Moncler Males Branson Jacket Black er værdsat til prisen for $ 249. Dette er igen et quiltet design og stil og er fremstillet af polyamid. Dette tillader en hætte og en snapknap lukning. Moncler Males ‘Subject Jacket Blue er som En stil i en samlet pakke. Jakken har en ribbet krave og fire lommer. Jakken er fremstillet af nylon og har en skjult lynlås lige så godt.

På jakkerne. Jeg besøgte BX / PX disse dage i hjælp af opdaget et par jakker, der talte om, hvad isolering, hvis noget de oplevede. Jeg så kun en mænds McMurdo Parka (550gdown) og en kvinders NF Nuptse Jacket med 700g ned (som blev delt i procentdele af fjer og wn. Damejakken var kun i en Xs, men den anden syntes ligesom Billige moncler outlet Et militært Parka, der benytter en stram skal og fyld, glideren var stiv ad heftig. Ingen pit lynlås !? Under alle omstændigheder tror jeg ikke, at det er en fantastisk ide for mig. Meget til shopping i den ægte verden!

Det, jeg ledte efter, var at købe en trøje fra en vacationer butik, som dog er i en farve, jeg værdsat, viste sig udflatterende som følge af kamp. Disse billeder er stadig med mig miljøvenlige te ’s sundhedsfordele ti år senere. Min ven kom tilberedt med en glat jakke og glimt forbløffende i disse billeder.

I Europa er Moncler blevet udvalgt til at være gear til arkæologer. Arkæologer bærer Moncler-produkter, når de udforsker polarsteder. I 1954 blev Moncler valgt til at være udstyr fra italienske arkæologer til at udforske relikvier af gamle imperier. I 1955 gik fransk udforskningsgruppe til Makale, sportslige Moncler. I 1968 var Moncler den officielle tilhænger af den tiende olympiske vinter sæson Games.

Folk får fordele fra dunjakker. En dunjakke er yderst fordelagtig for nogen der bor i et område, hvor der er frysende temperaturer. Disse jakker undersøges for at modstå op til nul grader og kan derfor afværge frostbit. På trods af den intense varme er jakken alligevel let og vil ikke veje dig. Hvis du investerer en god mængde tid udenfor i det kølige klima, har du et meget mere behageligt møde med en dunjakke. Det er nyttigt for at fryse vind, og det er derfor perfekt, hvis du kan lide at slæbe tur, snowboard eller ski.

Bogmærk Permalink.